02 juli 2010

Sport & Spanning.

Sport & Spanning, het zijn twee dingen die hand in hand gaan.
Iedereen zal het wel eens hebben gehad, er is de volgende dag een belangrijke wedstrijd en je kan niet slapen. Soms heb je dat zelfs als je niet eens zelf hoeft te spelen.
Hoe zouden de spelers van Oranje afgelopen nacht zijn doorgekomen? Werden ze wakker badend in zweet? Wat zou Robben gedroomd hebben? Dat hij de winnende maakt, misschien wel de 1-0, of de 2-1? Droomt ie dan dat Jack van Gelder over de radio schreeuwt: ROBBEN, ROBBEN, ARJEN ROBBEN, WAT EEN GOAAAAAAAAAAAAAL! We zullen het nooit weten..
Waarschijnlijk zal er rond 16:00 uur, op vrijdag 2 juli 2010 nog nooit zo weinig verkeer in Braziliƫ en Nederland actief zijn geweest. Iedereen zal rond een radio, tv, computer zijn gekluisterd.
Maar niet iedereen heeft zoveel spanning voor deze wedstrijd, die zijn misschien wel helemaal geen fan van voetbal. Die gaan misschien een lekker wedstrijdje korfballen als oranje speelt, want dan is het veld toch leeg. Ook die mensen die gaan korfballen hebben spanning, spanning voor hun eigen potje korfbal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten